Onze werkwijze - ZPDJ
31
page,page-id-31,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Onze werkwijze

Elke gelegenheid is uniek. Dit vraagt om muziek op maat. Zwartepad DJ Service (ZP DJ Service) biedt gespecialiseerde DJ’s met veel ervaring op het Scheveningse strand en ver daarbuiten. De afgelopen jaren verzorgden wij de muzikale invulling op feesten en partijen voor bekende Scheveningse strandgelegenheden als Strandtent Soomers, Lobby Beach en Oscars.

Een DJ boeken moet makkelijk zijn, binnen uw budget passen en goed aansluiten op uw wensen. Onze jarenlange ervaring en ons betrouwbare netwerk van DJ’s, maken het huren van een DJ eenvoudig. Wij werken niet met ingewikkelde procedures; transparantie en toegankelijkheid zijn onze belangrijkste waarden

Onze specialiteiten

1. DJ voor uw 
 bruiloft: deze unieke dag verdient de beste muziek en een tevreden bruidspaar. Genieten van uw gasten en een volle dansvloer zijn onze uitgangspunten. Onze DJ’s staan voor u klaar.

2. DJ voor uw bedrijfsfeest
: elkaar beter leren kennen en een mooie avond met collega’s staan centraal. De muziek zorgt voor een goede sfeer en een knallend einde.

3. DJ voor uw drive-in-show: 
een allround collectie en de juiste apparatuur. Onze DJ’s voelen uw gasten -jong en oud- aan en spelen de gewenste muziek.

Onze aanpak

1. Wij inventariseren uw wensen. Zakelijk of privé, huwelijk of jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag, jong of oud.

2. Wij verzorgen de juiste DJ met,  indien gewenst,  apparatuur die aansluit op uw wensen.

3.  Indien gewenst, neemt de DJ vooraf persoonlijk contact met u op.

4. Wij zorgen dat uw planning perfect verloopt: de DJ is ruim van tevoren aanwezig, de apparatuur wordt door ons opgebouwd.

5. Zwartepad DJ Service neemt de apparatuur weer mee en laat de locatie weer netjes achter.

6. Wij nemen graag nog even contact met u op om te informeren of alles naar wens is verlopen.

Onze muziek

Ongeacht de leeftijd krijgen onze DJ’s iedereen de dansvloer op. Met populaire muziek uit de jaren ’70, ’80, ’90 en de nieuwste popmuziek, wordt uw feest een succes. De DJ draait uw favoriete muziek, van The Rolling Stones tot David Guetta, u kunt zich richten op uw gasten.

Heeft u interesse gekregen, of wilt u vrijblijvend naar de mogelijkheden informeren? Bel ons op 06-20498333 of mail naar zwartepad.djservice@gmail.com.

Sebastiaan Haasbeek Zwarte Pad DJ Service 06-1444 4755
Stuur ons een bericht